Avbis sistemi

Pazar, 18 Ağu 2013 yorum ekle yorumlara git

İsmail Öztürk Soruyor:
Sayın Sayfa Yönetimi izninizle bir kaç sorum olacak avbis sistemi konusunda:Belgem ve pulum tamam ava gitmek icin birde avbisten izin almam mı gerekiyor?izin alacaksam genel avlak içinde mi geçerli?Değerli cevaplarınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler
avbis



Categories: Av Hakkında Soru Ve Cevaplar Tags: | 5.363 Kez Bakıldı |
  1. fatih
    Çarşamba, 21 Ağu 2013 zamanında 12:47 | #1

    Avbis sayesinde Türkiye geneli pulların hiç bir cazibiyeti
    kalmadı…..

  2. Emre YILMAZ
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:27 | #2

    sisteme giremiyoruz ki yarın faliyete geçse yine aynı olur avımız yalan olur… ki belli başlı bi açıklama yaok devlet avlağı için mi yoksa genel avlak için mi belli deil karışık bi açıklama var anladığımız da bi avlağa kota geleceği sezonluk belli avcı kapasitesi olacak diyelim ki 250 avcı gidebilecek sezonda o yere sonra 251. kişi gidemiycek saçma bi sistem baştan sona ava gidebilmek için o kdar para yatırıyoruz ve hala saçma sapan projeler çıkıyor bide bizim projeler öneriler çıksa ortaya ama yok işlerine ne gelirse onu yaparlar Türkiye geneli avcılardan pul parası toplanıyor ve toplam tutarı 11 milyon eski paryla trilyon kaç av hayvanı bırakıyorsunuz bu paranın ne kadarını tekrar bize kullanıyorsunuz hiç bir kruşu bize geri dönmüyor awa gittiğimizde keklik görmez olduk ha sorsak avcı tüketti ama Türkiyede avcı avı vurarak tükedemez bilinçsiz tarımcıları da kontrol edin bizi kontrol ettiğiniz gibi de sonra AVBİS le uğraşın. belki biraz çok karıştırmış olabilirim konuyu ama uğraşacakları şeylerle deil hala bizlerle uğraşıyorlar…. tüm avcı arkadaşlarımıza rasgele kazasız belasız av geçirmeniz dileğiyle.

  3. ercan
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:29 | #3

    pulda almıyorum vizede yaptırmıyorum kacak avlanacam bu yıldan sonra .avbisinizde sizinde allah belanızı versin bune yaa bir deli kuyuya taş atıyor kırk akıllı cıkaramıyo. yine birilerin ekmeğine bal yağ sürülüyo ama durun bekleyelim kokusu cıkar yakında .kacak avlanacam itirazı olan yada bir sözü olan cıksın karşıma. tepemize cıktınız yeter artık yeter

  4. ismail öztürk
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:33 | #4

    Avbis:Bir avlağa gitmek için avcı belgesi,av pulu ve avbisten izin almamız gerekecek.Yani izinin izinini alacaksın.Avbiste kota mak kararları gibi değil,gideceğin avlakta mesela limit toplam üveyikte 100adet bu limit tamamlandığında o bölgede av yapamazsın .Sezon bitmiş demektir.o bölgede av bulamadım başka avlağa gidim dersen yersin cezayı.3 gün önceden avbisten izin alman gerekiyor ülke geneli icin.İzin aldın mesela bir avlağa oldu ya gidemedin o avlağa gitmiş ve avlak limitin kaçsa vurmuş sayılacaksın.Bi organizasyon yaptın arkadaşlarınla 5kişi ava gidelim dedin avlakta avcı sayısına göre sen izin alabileceksin ama arkadaşın izin alamayacak.Avbis 2016 sezonu için uyarlanmış özel avlak sahiplerini zengin etmek yasal avcıyı soymak için yapılmış bir sistemdir.

  5. ercan
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:38 | #5

    cemaat kıcını yırtsada imam bildiğini okuyo emre kardeşim bak yazdıklarımıza bile cevap yok bunların derdi imanı para bizi adam yerine bile koymuyorlarbırak yorum yazmayı boş ver ben avbis falan tanımıyorum bu fikri cıkaranlarıda bi zevkimiz av vardı onuda tattırmıyacaklar benim için bundan sonra kim ne karar alırsa alsın tııııııınnnnn

  6. Emre YILMAZ
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:39 | #6

    biz avcıları düşünen hiçbir yasa yada ürettikleri proje yok arkadaşlar her zaman biz suçluyuz bizi ne yerine koymaya çalışıyorlar Ercan arkadaşa katılıyorum bu düzeni daha da bozacaklar bize de çare kalmayıp av belgelerini iptal ettirip kaçak avlanacaz istedikleri bumu acaba…

  7. ismail öztürk
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 18:45 | #7

    Hayatımız doğada geçmiyor bizim bir çok avcı dostumuz emekçi çiftçi.Zaten zar zor fırsat bulup ava gidenimiz var.Sanki bütün bölgelerimiz av hayvanıyla zenginmiş gibi koltuğa oturan karar veriyo avcılar için.4 aydır ihbar ettiğim far avcılarına bile müdahale etmeyen zihniyet yasal avcıyı soyup soğana çevirirken şimdi özel avlakçıları zengin etmek için yeni yollar arama çabasına girdiler.

  8. USTAAVCILAR
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 19:57 | #8

    Arkadaslar seviyeli yorumlarinizi derleyip hatalarini bildirecek görüsmeyi usta avcilar admini yapacaktir. kendilerinde bir yumusama oldugunu burdan ilk olarak belirtmek istiyorum .
    Tüm avci arkadaslarim seviyeli yorumlarini bekliyorum sistem yeni girdi elbette rayina oturacaktir.
    Not: asagilayici ve siddet iceren yorumlar silinmektedir burda avcilarimiz icin biseyler yapmaya calisiyoruz insallah sonu hepimizi sevindirecek emin olun.

  9. timur
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 20:12 | #9

    Istıranca dağlarında bağzı bölgeleri özel av lak yapmak için çalışmalar başlamış iti an çomağı hazırla…

  10. ismail öztürk
    Cuma, 23 Ağu 2013 zamanında 20:32 | #10

    USTAAVCILAR :
    Arkadaslar seviyeli yorumlarinizi derleyip hatalarini bildirecek görüsmeyi usta avcilar admini yapacaktir. kendilerinde bir yumusama oldugunu burdan ilk olarak belirtmek istiyorum .
    Tüm avci arkadaslarim seviyeli yorumlarini bekliyorum sistem yeni girdi elbette rayina oturacaktir.
    Not: asagilayici ve siddet iceren yorumlar silinmektedir burda avcilarimiz icin biseyler yapmaya calisiyoruz insallah sonu hepimizi sevindirecek emin olun.

    Yani bu sistemi siz destekliyormusunuz?

  11. onur kuşlar
    Pazartesi, 26 Ağu 2013 zamanında 10:54 | #11

    bundan sonra vize mize yok bir tane tek kırma alcam ormancımı geliyor kır koltuğunun altına kaç zaten ormancı dediğin adam oturmaktan et tavuğu gibi olmuştur gelsin yakalasın avcıyı sıkar o biraz siz kiminle uğraştığınızı bilmiyorsunuz avcı bu avcı adamın ….kyr

  12. onur kuşlar
    Pazartesi, 26 Ağu 2013 zamanında 10:58 | #12

    arkadaş sakin olamıyorsun avbis dedinmi deliriyorum bunlar masa başı kararlar böle olmaz açıkça söyleyin arkadaş biz size bundan sonra paralı av yaptıracaz hiç bir insan keriz deil anlamadı sanıyorlar avbis çıkartalım avcı kendisi anlasın ne olduğunu olmaz böle almıyacam seneye pul mul görecekler

  13. Şükrü Ateş
    Cumartesi, 08 Ağu 2015 zamanında 14:46 | #13

    pulu da aldık lakin sisteme giremiyoruz,Anlaşılan paralar boşa gitti hadi onu da geçtik sezon zehir oldu sanırım.

  1. şimdilik geri bağlantı yok

forum av_videolari