ana sayfa > Av silahları > Huğlu Nitro Beast

Huğlu Nitro Beast

Pazar, 24 Mar 2013 yorum ekle yorumlara git

Dünyada eşi benzeri olmayacak ilkkez huğlu patenti altında imal edilen nitro beast modelini tanıyalım.
Huğlu Nitro Beast özellikleri ne olacak:
Yeni sistemimizi enerji transfer sistemi olarak adlandırıyoruz.
Sistemimiz ne gazlı sistem ne de kinetik sistemdir.
Tüfeğin kullanımı sırasında herhangi bir gaz kaybı olmadığı için gazlı tüfeklere nazaran (ki, dünyada üretilen otomatik tüfeklerin büyük bir bölümü gazlı tüfeklerdir) atış performansı ve menzili daha yüksektir.

Çünkü tüfeğin çalışması sırasında oluşan barut gazı basıncı bütünüyle fişeğe aktarılacaktır.
Bu durum gazlı tüfeklerde 50 gr magnum fişeklerde alınan performansın yeni sistemimiz Nitro Beast modelimizde 36 gr ile alınmasını sağlamaktadır. Ayrıca gazlı sistem olmadığı için tüfek herhangi bir temizliğe ihtiyaç duymayacaktır, kullanıcıya büyük kolaylık sağlayacaktır.
Diğer bir özelliği ve kullanım rahatlığı ise kinetik sistem kadar hassas olmayıp değişik gram fişekleri birarada atmaktadır ve her türlü hava koşulunda çalışma performansı çok yüksektir.
Son olarak en önemli özelliklerinden birisi de seri atışlarda tüfeğin yukarıya doğru hedeften kaçması görülmez.
Bütün bu özelliklerini vurgulamak için tüfeğimiz Beast – Canavar olarak adlandırılmıştır.
Şu anda 12 ve 20 kalibre olarak bütün aşamaları tamamlanmış 28 ve 36 kalibre çalışmaları başlatılmıştır.
Bütün dostlarımıza hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizle saygılar sunarız.


Categories: Av silahları Tags: , | 20.082 Kez Bakıldı |
  1. şimdilik yorum yok.
  1. şimdilik geri bağlantı yok

av_videolari